Det er ikke lett å være liten eller stor! Hjemmefotografering i en småbarnfamilie.

Ja, det skal siers at det er ikke alltid like lett å vinne tillit hos en 4 åring. Jeg sitter i samme bås fordi jeg har en selv. Og selv om jeg kan øse ut av en haug med lure triks (både pedagogisk og upedagogisk) kan det forekomme at en slår seg fullstendig vrang. Det kan skje! Og det er lov å synes at jeg er helt på trynet morsomt (fra 4årings ståsted). Men med hånden på hjertet kan jeg si etter et år hvor jeg har fotografert i underkant av 400 barn: Det skjedde (bank i bordet) TO ganger. Resten har jeg klart å få med UTEN TVANG, som regel med lek og ikke sjelden med prompehumor. Ja, det gjelder å være kreativ i denne bransjen. :)

Familielivet helt ekte. Takk for at jeg få være med.

Her kommer resultatet av en meget så hyggelig familieshoot i Oslo.